ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ

SPRAY ΒΛΕΦΑΡΩΝ & ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΦΘΑΛΜΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ

Αδύναμες βλεφαρίδες και μάτια που δακρύζουν

Η παθογένεια των βλεφάρων και των βλεφαρίδων επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα της όρασης, την εμφάνιση των βλεφάρων-βλεφαρίδων-οφθαλμών, την αυτοπεποίθηση και την ποιότητα ζωής σας.

Η δεμοδήκωση, τα παράσιτα Demodex και η φλεγμονή που έχουν προκαλέσει αντιμετωπίζονται με την καθημερινή υγιεινή των βλεφάρων/βλεφαρίδων με Ophthalmogen

Οι επιπτώσεις της φλεγμονής του δέρματος των βλεφάρων και των βλεφαρίδων είναι   εμφανείς στην οφθαλμική επιφάνεια των ματιών σας

Το περιβάλλον, τα αλλεργιογόνα, η ελλιπής διατροφή, τα παράσιτα Demodex, το μακιγιάζ-extension βλεφαρίδων, οι φακοί επαφής, η ατοπική δερματίτιδα, η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, το έκζεμα, ορισμένες φαρμακευτικές θεραπείες ( αντισυλληπτικά, αντιγλαυκωματικά, ρετινοειδή, αντί-υπερτασικά, αντί-αλλεργικά, αντικαταθληπτικά, κορτιζόνη, αναλγητικά ) και η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών μπορούν να οδηγήσουν στην κατάσταση των πρησμένων & κουρασμένων ματιών με συμπτώματα βλεφαρίτιδας/ξηροφθαλμίας όπως:

swollen eyelids, προβληματικές-αδύναμες βλεφαρίδες, τριχόπτωση βλεφαρίδων, υπερβολική λιπαρότητα, secretions, ερεθισμένα μάτια, κόκκινα μάτια, δακρύρροια, αίσθηση ξένου σώματος, φαγούρα, φωτοευαισθησία, blurry vision και εγκατάλειψη της χρήσης του μακιγιάζ και των φακών επαφής.

90% των χρηστών φακών επαφής πάσχουν από το παράσιτο Demodex στα βλέφαρα, με αποτέλεσμα τα κόκκινα μάτια, την αίσθηση ξένου σώματος, την δακρύρροια, την θολή όραση, την οφθαλμική δυσφορία και τους πονοκεφάλους

Η βλεφαρίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε    αυξημένες εναποθέσεις στους φακούς επαφής και κατά συνέπεια σε αυξημένη ενόχληση.               

Οι αδύναμες προβληματικές βλεφαρίδες είναι αποτέλεσμα της χρόνιας αδιάγνωστης βλεφαρίτιδας και του αποικισμού της περί-οφθαλμικής περιοχής από παράσιτα Demodex

Μαδάρωση & τριχίαση σημαίνει προβληματικές και αδύναμες βλεφαρίδες που οφείλεται στη δεμοδήκωση και τα παράσιτα Demodex.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ/ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΣΑΣ

- Ophthalmogen Spray για τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες είναι το μόνο οφθαλμολογικά & δερματολογικά μελετημένο πάρα-φαρμακευτικό προϊόν σε μορφή Spray (είναι η οφθαλμική αλοιφή βλεφαρίτιδας σε μορφή Spray για τα βλέφαρα-βλεφαρίδες) που συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβληματικών-αδύναμων βλεφαρίδων, των ερεθισμένων βλεφάρων-βελφαρίδων-οφθαλμών και των συμπτωμάτων βλεφαρίτιδας/ξηροφθαλμίας.

Περιέχει στην προηγμένη σύνθεση του το ευεργετικό αντί-,/αντιβακτηριακό συστατικό του Tea Tree Oil στην κατάλληλη δοσολογία σε συνδυασμό με γεωθερμικό νερό, έλαιο καρύδας, έλαιο λευκαγκαθιάς, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη D, γλυκερίνη, βιταμίνη Ε και το σύμπλεγμα βιταμινών Β.

Το Tea Tree Oil είναι το μοναδικό φυσικό συστατικό το οποίο καταπολεμά με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια όλες τις φλεγμονές από τα παράσιτα Demodex και βακτήρια Σταφυλόκοκκου τα οποία χρειάζονται να έχουν μια θεραπεία σε βάθος χρόνου.

Η λύση στις αδύναμες προβληματικές βλεφαρίδες, τα ερεθισμένα βλέφαρα και την βλεφαρίτιδα

Η προηγμένη Ophthalmogen φόρμουλα περιποίησης των βλεφάρων και των βλεφαρίδων είναι η λύση στις προβληματικές βλεφαρίδες, τα ερεθισμένα βλέφαρα,τα μάτια που δακρύζουν και την βλεφαρίτιδα / ξηροφθαλμία.

Ψεκάστε τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες σας με το Ophthalmogen Spray για την καθημερινή υγιεινή των βλεφάρων/βλεφαρίδων αλλά και σε περίπτωση ερεθισμού που μπορεί να οφείλεται στην υπερανάπτυξη βακτηρίων και παράσιτων Demodex στα βλέφαρα, αποτέλεσμα της συχνής χρήσης μακιγιάζ-extension βλεφαρίδων & φακών επαφής.

Η υπερανάπτυξη παρασίτων Demodex στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες έχει ως επίπτωση την εμφάνιση χρόνιων συμπτωμάτων βλεφαρίτιδας, ξηροφθαλμίας, μαδάρωσης, χαλαζιου, εκζέματος

Τα παράσιτα , ζουν και πολλαπλασιάζονται στο δέρμα των βλεφάρων και στους θύλακες των βλεφαρίδων έχοντας ως αποτέλεσμα την δεμοδήκωση, δηλαδή την χρόνια οφθαλμική φλεγμονή,η οποία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την τριχόπτωση βλεφαρίδων, το έκζεμα-δερματίτιδα στα βλέφαρα/περί-οφθαλμική περιοχή και τα κόκκινα μάτια.

Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Η χρόνια χρήση μακιγιάζ-extension βλεφαρίδων, φακών επαφής στα μάτια δίχως την ανάλογη υγιεινή των βλεφάρων, όπως και η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών για περισσότερες από 4 ώρες ημερησίως εμφανίζουν αυξημένη ερυθρότητα σε οφθαλμούς-βλέφαρα, φαγούρα-καύσο στα βλέφαρα, αδύναμες βλεφαρίδες και ξηροφθαλμία με μειωμένα αποτελέσματα TBUT (Tear Break Up Time) και Schirmer test.

Κόκκινα κουρασμένα μάτια με ερεθισμένα βλέφαρα και αίσθημα πρηξίματος

Για όλους τους παραπάνω λόγους συστήνεται η ένταξη του καθημερινού ψεκασμού του δέρματος των βλεφάρων και των βλεφαρίδων.

Η υγιεινή των βλεφάρων συμβάλει στην υγεία και ομορφιά των βλεφάρων-βλεφαρίδων-οφθαλμών

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πρωτόκολλο Θεραπείας Χρόνιων Προβληματικών βλεφαρίδων – Ερεθισμένων βλεφάρων – Κόκκινων οφθαλμών που δακρύζουν

Βλέφαρα – Βλεφαρίδες

Α) χ1 φορά την ημέρα πλύνετε τα βλέφαρα σας με αφρό Naviblef Daily Care ως μέρος της καθημερινή σας υγιεινής

Β) χ2 φορές κατά την διάρκεια της ημέρας ψεκάστε το Ophthalmogen Spray στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες σας με κλειστά μάτια ως μέρος της καθημερινής σας υγιεινής

Γ) χ1 φορά κάθε τρεις μέρες το βράδυ εφαρμόστε τις Ophthalmogen EYE10 αυτοθερμαινόμενες μάσκες ματιών σε μορφή κομπρέσας για τους επόμενους 2 μήνες

Οφθαλμοί

Δ) χ2 φορές την ημέρα ενσταλάξτε οφθαλμικές σταγόνες Navi Infla eye drops για τους επόμενους δύο μήνες

*Εάν έχετε ευαίσθητα μάτια τα οποία συχνά εμφανίζουν αλλεργίες, ψεκάστε το Ophthalmogen Spray ενώ φοράτε μακιγιάζ-extension βλεφαρίδων και φακούς επαφής

Βακτηριακή λοίμωξη:

Στην περίπτωση διαγνωσμένης βακτηριακής λοίμωξης, μέσα στο φιαλίδιο του Ophthalmogen Spray προσθέστε εξιδεικευμένο αντιβιοτικό κολλύριο το οποίο θα ψεκαστεί στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες για χρονικό διάστημα που θα καθοριστεί από τον οφθαλμίατρο. Η μαδάρωση και η τριχίαση που έχουν να κάνουν με τις προβληματικές βλεφαρίδες, οφείλονται στην δεμοδίκωση η οποία θα καταπολεμηθεί με την χρήση της κατάλληλης ποσότητας Tea Tree Oil, όπως αυτής που υπάρχει στη σύνθεση του Ophthalmogen Spray και του Ophthalmogen Gel.

Βάση κλινικών μελετών το 20% των παιδιών ηλικίας 10-19 ετών έχουν βλεφαρίτιδα, μια πάθηση η οποία μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία και αυτοπεποίθηση τους.

Ophthalmogen η λύση στα πρησμένα και ερεθισμένα βλέφαρα για όλες τις ηλικίες

Οφέλη χρήσης OPHTHALMOGEN SPRAY

  • Ενδυνάμωση των βλεφαρίδων
  • Βελτίωση της υγείας των βλεφάρων
  • Έλεγχο του φορτίου βακτηρίων και παράσιτων Demodex
  • Ανακούφιση από συμπτώματα βλεφαρίτιδας/ξηροφθαλμίας
  • Βελτίωση της εμφάνισης, αύξηση αυτοπεποίθησης
  • Αυξημένη άνεση στη χρήση μακιγιάζ-extension βλεφαρίδων και φακών επαφής 

Ο ψεκασμός των βλεφάρων/βλεφαρίδων είναι η πρωτοποριακή, εύκολη και άνετη θεραπεία των οφθαλμικών ερεθισμών που προξενούνται από τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες και μειώνει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και παράσιτων Demodex που προκαλούν φλεγμονή ενώ παράλληλα ανακουφίζει τα καταπονημένα βλέφαρα/βλεφαρίδες και βελτιώνει την ποιότητα της υγείας και εμφάνισης τους.

Η λύση στα μάτια που είναι κόκκινα και δακρύζουν

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *