Skip to content

Ophthalmogen Advanced Eyecare Gel

ΓΙΑ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ

Για την ανακούφιση των ματιών από τα οφθαλμικά συμπτώματα που προξενούνται από τα βλέφαρα
Το Ophthalmogen είναι ένα οφθαλμολογικά μελετημένο τζελ βλεφάρων και βλεφαρίδων για τη συμπτωματική και αιτιολογική θεραπεία χρόνιων φλεγμονωδών ασθενειών όπως είναι η βλεφαρίτιδα και η ξηροφθαλμία που συχνά προκαλούνται από την παρουσία ακάρεων Demodex και βακτηρίων στα βλέφαρα, τις βλεφαρίδες, τα φρύδια και μπορεί να υπάρχουν ακόμα και σε ολόκληρο το πρόσωπο.
 
Το Ophthalmogen Gel έχει σχεδιαστεί για χρήση στο δέρμα των βλεφάρων
ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ & ΟΙ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
Η φλεγμονή στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες γνωστή ως βλεφαρίτιδα προκαλεί συχνά οφθαλμικό ερεθισμό με συμπτώματα όπως φωτοευαισθησία, αίσθηση ξένου σώματος, δακρύρροια, εκκρίσεις, καύσο, φαγούρα, ξηροφθαλμία, πρησμένα βλέφαρα, κουρασμένα μάτια και θολή όραση.
 
Τα ακάρεα Demodex Folliculorum & Demodex Brevis μαζί με τα βακτήρια είναι οι πιο συχνοί αιτιοπαθολογικοί λόγοι για των επιπολασμό των χρόνιων φλεγμονωδών νόσων του δέρματος των ματιών.
 
Η ανεξέλεγκτη προσβολή από Demodex γνωστή ως δεμοδήκωση σε συνδυασμό με την βακτηριακή υπερανάπτυξη στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες έχουν εμπλακεί σε πολλές φλεγμονώδεις οφθαλμικές παθήσεις όπως είναι η βλεφαρίτιδα, ξηροφθαλμία, δυσλειτουργία των μεϊβομιανών αδένων (MGD), χαλάζιο, βλεφαροεπιπεφυκίτιδα, μαδάρωση (αδύναμες και με πτωτική τάση βλεφαρίδες και φρύδια).
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ
Το Ophthalmogen Gel ενδείκνυται στην περίπτωση βλεφαρίτιδας, ξηροφθαλμίας, πρησμένων & ερεθισμένων ματιών. Ο εξελιγμένoς συνδυασμός συστατικών της μοναδικής φόρμουλας του Ophthalmogen Gel περιέχει την ιδανική ποσότητα Tea tree oil σε συνδυασμό με συστατικά υψηλής φροντίδας, για μασάζ στα βλέφαρα και την περί-οφθαλμική περιοχή. Η καθημερινή υγιεινή των βλεφάρων που συμπεριλαμβάνει το μασάζ στα βλέφαρα με το gel, συμβάλλει στην βελτιωμένη οφθαλμική υγεία και είναι μια πρακτική που ενδείκνυται στις φλεγμονές του ευαίσθητου δέρματος των βλεφάρων που σχετίζονται με παθήσεις όπως είναι η βλεφαρίτιδα, η ξηροφθαλμία, η δυσλειτουργία των μεϊβομιανών αδένων, η δερματίτιδα, το έκζεμα, η οφθαλμική ροδόχρους.
ΟΦΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ
Η καθημερινή υγιεινή των βλεφάρων και συγκεκριμένα το μασάζ, συμβάλει στην διάνοιξη των μπλοκαρισμένων λιπιδικών αδένων, την βελτιωμένη οφθαλμική άνεση-ποιότητα όρασης και ποιότητα ζωής που οφείλονται στον έλεγχο της φλεγμονής των βλεφάρων και την σταθεροποίηση του δακρυικού φιλμ στην οφθαλμική επιφάνεια των ματιών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
 • Tea Tree Oil (βιολογικά πιστοποιημένο): Εχει ισχυρές αντι-Demodex, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες που συμβάλλουν στη μείωση και τον έλεγχο του παθογόνου πληθυσμού Demodex και βακτηρίων στα βλέφαρα.
 
 • Έλαιο Λευκαγκαθιάς: Είναι πλούσιο σε λινολεικά και α-λινολεικά λιπαρά οξέα που είναι οι πρόδρομοι για τα εικοσανοειδή, βιολογικά ενεργοί λιπιδικοί μεσολαβητές που ρυθμίζουν τη φλεγμονή και έχει αποδειχθεί ότι έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην ξηροφθαλμία.
 
 • Υαλουρονικό οξύ: Είναι ένας βασικός πολυσακχαρίτης που βρίσκεται φυσικά στο σώμα και διατηρεί χίλιες φορές το βάρος του σε νερό, συμβάλλοντας στην λίπανση, την αναζωογόνηση και την αποκατάσταση της υγείας και ζωντάνιας του ευαίσθητου δέρματος των βλεφάρων.
 
 • Πανθενόλη: Είναι ένα κλασικό προστατευτικό συστατικό του δέρματος που βελτιώνει την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος. Η πανθενόλη προάγει την επούλωση των πληγών και μπορεί να εφαρμοστεί σε ερεθισμούς του δέρματος όπως το έκζεμα και τα πρησμένα βλέφαρα.
 
 • Βιταμίνη Ε: Είναι ένα λιποδιαλυτό συστατικό με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται στα μάτια από το μεταβολισμό των τροφίμων και τις τοξίνες στο περιβάλλον.
 
 • Γλυκερίνη: Είναι ένα απολυμαντικό, λιπαντικό και ενυδατικό συστατικό. Βασικές ιδιότητες της είναι η προώθηση της ανάπτυξης των επιθηλιακών κυττάρων και της μείωσης των βλαβερών επιδράσεων της υψηλής ωσμωτικότητας στην οφθαλμική επιφάνεια.
 
 • Γαλακτικό οξύ: Είναι ένα ευεργετικό άλφα υδροξύ οξύ που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπερμελάγχρωσης των κηλίδων γήρανσης και άλλων παραγόντων που συμβάλλουν σε μια θαμπή και ανομοιόμορφη οφθαλμική επιδερμίδα. 
 
 • Γεωθερμικό νερό: Περιέχει υψηλό επίπεδο μετάλλων με τονωτικά, αναζωογονητικά και καταπραυντικά αποτελέσματα που ενισχύουν το φραγμό του δέρματος
10gr gel για τα βλέφαρα & βλεφαρίδες 
ιατροτεχνολογικό προιόν με σήμανση CE mark

ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥΣ

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Θεραπευτικές Δράσεις

 • Αντιφλεγμονώδες
 • Αντι-βακτηριακό
 • Αντι-demodex
 • Αντι-ιικό
 • Ενυδατικό, αναπλαστικό, καταπραϋντικό 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ & ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΤΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΞΗΡΟΦΘΑΛΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

37% των ασθενών που παρακολουθούνται από οφθαλμίατρο στις ΗΠΑ έχουν συμπτώματα βλεφαρίτιδας
0%
46% των ασθενών με βλεφαρίτιδα πάσχουν από σμηγματορροϊκή δερματίτιδα
0%
47% των ασθενών που επισκέπτωνται τον οπτομέτρη στις ΗΠΑ έχουν συμπτώματα βλεφαρίτιδας
0%
έως το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από κάποιας μορφής ξηροφθαλμία
0%
50% των ασθενών με ξηροφθαλμία πάσχουν από πρόσθια βλεφαρίτιδα
0%
65% των ασθενών με βλεφαρίτιδα οφείλεται στο παράσιτο Demodex
0%
70% των περιπτώσεων ξηροφθαλμίας οφείλεται στους δυσλειτουργικούς μεϊβομιανούς αδένες των βλεφάρων
0%
έως 75% των ασθενών με καταρράκτη έχουν επίσης ξηροφθαλμία, βλεφαρίτιδα ή κάποια πάθηση της οφθαλμικής επιφάνειας η οποία μπορεί να παραμείνει αδιάγνωστη πριν το χειρουργείο
0%
82% των ασθενών που χρησιμοποιούν αντιγλαυκωματικά φάρμακα έχουν σε κάποιο βαθμό μπλοκαρισμένους τους μειβομιανούς αδένες των βλεφάρων, παρουσιάζοντας συμπτώματα βλεφαρίτιδας & ξηροφθαλμίας
0%
84% άνω των 60 ετών πάσχει από το παράσιτο Demodex
0%
έως το 85% των βακτηριακών λοιμώξεων οφείλεται στο βακτηριακό βιοφίλμ
0%
90% των χρηστών φακών επαφής έχει βρεθεί ότι έχει Demodex
0%
91% των ασθενών με χαλάζιο οφείλεται στο παράσιτο Demodex
0%
100% άνω των 70 ετών πάσχει από το παράσιτο Demodex
0%
GR