ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ

Η παθογένεια των βλεφάρων και των βλεφαρίδων επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα της όρασης, την εμφάνιση, την αυτοπεποίθηση και την ποιότητα ζωής μας.

Η παθογένεια των βλεφάρων
Έκζεμα στα βλέφαρα και την περί-οφθαλμική περιοχή μπορεί να αντιμετωπιστεί με μασάζ με το Ophthalmogen Gel και με ψεκασμό με το Ophthalmogen Spray.

Τα μάτια μας καταπονούνται καθημερινά. Το περιβάλλον, τα αλλεργιογόνα, το μακιγιάζ, οι ψεύτικες βλεφαρίδες, τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, τη δερματίτιδα, τους φακούς επαφής και οδηγούνται στην κατάσταση των πρησμένων & κουρασμένων ματιών με συμπτώματα βλεφαρίτιδας, ξηροφθαλμίας, τριχίασης, μαδάρωσης, εκζέματος όπως:
Πρησμένα-ερεθισμένα βλέφαρα, προβληματικές-αδύναμες βλεφαρίδες, τριχόπτωση βλεφαρίδων, τσίμπλες, ερεθισμένα μάτια, κόκκινα μάτια, μάτια που δακρύζουν, δυσανεξία στους φακούς επαφής, δυσανεξία στο μακιγιάζ, δυσκολία στην οδήγηση, ευαισθησία στο φως και θολή όραση με διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της μέρας.

ophthalmogen
Το Ophthalmogen Gel για τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες έχει παρεμφερή δράση με τις οφθαλμικές αλοιφές για τα μάτια και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη καλύτερη. Δεν είναι σπάνιο στις μέρες μας οι οφθαλμικές αλοιφές να είναι σε έλλειψη. Αυτό το φαινόμενο δεν θα πρέπει να μας αποτρέπει από το δρόμο της ανακούφισης, της θεραπείας, της ίασης και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής μας. Στόχος και υποχρέωση μας ως επιστήμονες στον χώρο της υγείας πρέπει να είναι να βρίσκουμε λύσεις για τους ασθενείς μας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Κάποιες φορές θα είναι εύκολο και άλλες φορές θα είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο. Μια από αυτές τις ευεργετικές λύσεις είναι και η χρήση του Ophthalmogen στους ερεθισμούς των βλεφάρων βακτηριακής & παρασιτικής αιτιολογίας (Demodex) που είναι ιδιαίτερα συχνοί στις μέρες μας.

Το Ophthalmogen κυκλοφορεί σε μορφή Gel & Spray και μπορεί να βοηθήσει στην ταχεία ανακούφιση και να συμβάλει στην ίαση. Ο λόγος είναι ότι τόσο η Gel όσο και η Spray μορφή έχει καλύτερη και ταχύτερη απορρόφηση ιδίως όταν γίνεται με κυκλικό μασάζ ή απλά με ψεκασμό των βλεφάρων/βλεφαρίδων.
Η δράση του Gel/Spray στο ευαίσθητο δέρμα του βλεφάρου και τις βλεφαρίδες είναι μοναδικής και απαράμιλλης αποτελεσματικότητας. Η σύσταση τους ενδείκνυται στους ερεθισμούς των βλεφάρων όπως το έκζεμα ή άλλους δερματικούς ερεθισμούς.
Ο συνδυασμός του tea tree oil στην κατάλληλη δοσολογία μαζί με έλαιο λευκαγκαθιάς, υαλουρονικό οξύ, πανθενόλη, βιταμίνη Ε, γαλακτικό οξύ και γεωθερμικό νερό, σύμπλεγμα βιταμινών Β, βιτανίνη D, τα καθιστά την ιδανική λύση.

Παρέχει στα ευαίσθητα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες πολλαπλά οφέλη αφού προσφέρει ταυτόχρονα δράσεις όπως αντιβακτηριακή, αντι-Demodex, αντιφλεγμονώδη, ενυδατική, ηρεμιστική και καταπραϋντική. Η πολύ-επίπεδες δράσεις του Ophthalmogen στο δέρμα των βλεφάρων είναι κάτι που το χρειάζονται τα βλέφαρα και τα μάτια. Επιπλέον, είναι κατά βάση φυσικό προϊόν, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά
1-3 φορές με μασάζ ή ψεκασμό στα βλέφαρα για το διάστημα που το έχουμε ανάγκη ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πρόληψη για την υγιεινή των βλεφάρων.

Εάν τα συμπτώματα δεν μειωθούν σημαντικά 15-20 μέρες από την έναρξη της θεραπείας, θα πρέπει να ακολουθηθεί οφθαλμολογικός έλεγχος από οφθαλμίατρο για την εύρεση της αιτίας. Οι σημερινές συνθήκες διαβίωσης έχουν φέρει τα μάτια μας αντιμέτωπα με νέες προκλήσεις στις οποίες οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε ξεκινώντας με την ένταξη της υγιεινής των βλεφάρων στην καθημερινότητα μας, για μια καλύτερη ποιότητα όρασης και ποιότητα ζωής.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *