Skip to content

Ophthalmogen Advanced Eyecare Gel

ΓΙΑ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ

Για την ανακούφιση των οφθαλμικών συμπτωμάτων που προξενούνται από τα βλέφαρα
Το Ophthalmogen είναι ένα οφθαλμολογικά μελετημένο τζελ βλεφάρων και βλεφαρίδων για τη συμπτωματική και αιτιολογική θεραπεία χρόνιων φλεγμονωδών ασθενειών όπως είναι η βλεφαρίτιδα και η ξηροφθαλμία που συχνά προκαλούνται από την παρουσία ακάρεων Demodex και βακτηρίων στα βλέφαρα, τις βλεφαρίδες, τα φρύδια και μπορεί να υπάρχουν ακόμα και σε ολόκληρο το πρόσωπο.
 
Το Ophthalmogen Gel έχει σχεδιαστεί για χρήση στο δέρμα των βλεφάρων
ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ & ΟΙ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
Η φλεγμονή στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες γνωστή ως βλεφαρίτιδα προκαλεί συχνά οφθαλμικό ερεθισμό με συμπτώματα όπως φωτοευαισθησία, αίσθηση ξένου σώματος, δακρύρροια, εκκρίσεις, καύσο, φαγούρα, ξηροφθαλμία, πρησμένα βλέφαρα, κουρασμένα μάτια και θολή όραση.
 
Τα ακάρεα Demodex Folliculorum & Demodex Brevis μαζί με τα βακτήρια είναι οι πιο συχνοί αιτιοπαθολογικοί λόγοι για των επιπολασμό των χρόνιων φλεγμονωδών νόσων του δέρματος των ματιών.
 
Η ανεξέλεγκτη προσβολή από Demodex γνωστή ως δεμοδήκωση σε συνδυασμό με την βακτηριακή υπερανάπτυξη στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες έχουν εμπλακεί σε πολλές φλεγμονώδεις οφθαλμικές παθήσεις όπως είναι η βλεφαρίτιδα, ξηροφθαλμία, δυσλειτουργία των μεϊβομιανών αδένων (MGD), χαλάζιο, βλεφαροεπιπεφυκίτιδα, μαδάρωση (αδύναμες και με πτωτική τάση βλεφαρίδες και φρύδια).
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ
Η Ophthalmogen Gel προηγμένη φόρμουλα υγιεινής των βλεφάρων & των βλεφαρίδων έχει διπλό θεραπευτικό αποτέλεσμα δρώντας ταυτόχρονα στα συμπτώματα και τις πιθανές αιτίες τους.
 
Το  Ophthalmogen Gel ενδείκνυται για χρήση σε όλες τις φλεγμονές των βλεφάρων & βλεφαρίδων.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
 • Tea Tree Oil (βιολογικά πιστοποιημένο): Εχει ισχυρές αντι-Demodex, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες που συμβάλλουν στη μείωση και τον έλεγχο του παθογόνου πληθυσμού Demodex και βακτηρίων στα βλέφαρα.
 
 • Έλαιο Λευκαγκαθιάς: Είναι πλούσιο σε λινολεικά και α-λινολεικά λιπαρά οξέα που είναι οι πρόδρομοι για τα εικοσανοειδή, βιολογικά ενεργοί λιπιδικοί μεσολαβητές που ρυθμίζουν τη φλεγμονή και έχει αποδειχθεί ότι έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην ξηροφθαλμία.
 
 • Υαλουρονικό οξύ: Είναι ένας βασικός πολυσακχαρίτης που βρίσκεται φυσικά στο σώμα και διατηρεί χίλιες φορές το βάρος του σε νερό, συμβάλλοντας στην λίπανση, την αναζωογόνηση και την αποκατάσταση της υγείας και ζωντάνιας του ευαίσθητου δέρματος των βλεφάρων.
 
 • Πανθενόλη: Είναι ένα κλασικό προστατευτικό συστατικό του δέρματος που βελτιώνει την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος. Η πανθενόλη προάγει την επούλωση των πληγών και μπορεί να εφαρμοστεί σε ερεθισμούς του δέρματος όπως το έκζεμα και τα πρησμένα βλέφαρα.
 
 • Βιταμίνη Ε: Είναι ένα λιποδιαλυτό συστατικό με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται στα μάτια από το μεταβολισμό των τροφίμων και τις τοξίνες στο περιβάλλον.
 
 • Γλυκερίνη: Είναι ένα απολυμαντικό, λιπαντικό και ενυδατικό συστατικό. Βασικές ιδιότητες της είναι η προώθηση της ανάπτυξης των επιθηλιακών κυττάρων και της μείωσης των βλαβερών επιδράσεων της υψηλής ωσμωτικότητας στην οφθαλμική επιφάνεια.
 
 • Γαλακτικό οξύ: Είναι ένα ευεργετικό άλφα υδροξύ οξύ που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπερμελάγχρωσης των κηλίδων γήρανσης και άλλων παραγόντων που συμβάλλουν σε μια θαμπή και ανομοιόμορφη οφθαλμική επιδερμίδα. 
 
 • Γεωθερμικό νερό: Περιέχει υψηλό επίπεδο μετάλλων με τονωτικά, αναζωογονητικά και καταπραυντικά αποτελέσματα που ενισχύουν το φραγμό του δέρματος
10gr gel για τα βλέφαρα & βλεφαρίδες 
ιατροτεχνολογικό προιόν με σήμανση CE mark

ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥΣ

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Θεραπευτικές Δράσεις

 • Αντιφλεγμονώδες
 • Αντι-βακτηριακό
 • Αντι-demodex
 • Αντι-ιικό
 • Ενυδατικό, αναπλαστικό, καταπραϋντικό 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ & ΠΡΟΛΗΨΗ ΟΦΘΑΛΜΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΒΛΕΦΑΡΑ & ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Τα βλέφαρα είναι μια λεπτή πτυχή του δέρματος που καλύπτουν και προστατεύουν τα μάτια.
– Είναι το λεπτότερο δέρμα σε όλο το σώμα
– Συμβάλλουν στην κατανομή των δακρύων στην οφθαλμική επιφάνεια
– Συμβάλλουν στην αποχέτευση των δακρύων

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ & ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΤΙΔΑΣ & ΤΗΣ ΞΗΡΟΦΘΑΛΜΙΑΣ

έως το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από κάποιας μορφής ξηροφθαλμία
0%
50% των ασθενών με ξηροφθαλμία πάσχουν από πρόσθια βλεφαρίτιδα
0%
65% των ασθενών με βλεφαρίτιδα οφείλεται στο παράσιτο Demodex
0%
70% των περιπτώσεων ξηροφθαλμίας οφείλεται στους δυσλειτουργικούς μεϊβομιανούς αδένες των βλεφάρων
0%
84% άνω των 60 ετών πάσχει από το παράσιτο Demodex
0%
έως το 85% των βακτηριακών λοιμώξεων οφείλεται στο βακτηριακό βιοφίλμ
0%
91% των ασθενών με χαλάζιο οφείλεται στο παράσιτο Demodex
0%
100% άνω των 70 ετών πάσχει από το παράσιτο Demodex
0%
GR