ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΥΤΟΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΕΦΑΡΙΤΙΔΑ/ΞΗΡΟΦΘΑΛΜΙΑ?

Πολύ συχνά αιτία των παραπάνω συμπτωμάτων είναι οι μπλοκαρισμένοι, δυσλειτουργικοί μεϊβομιανοί αδένες οι οποίοι εδρεύουν στα βλέφαρα και είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή του πολύτιμου λιπώδους συστατικού των δακρύων. Οποιαδήποτε αλλαγή στην σύσταση του αλλά και την απρόσκοπτη διοχέτευση του λιπώδους συστατικού στα δάκρυα, μπορεί να επιφέρει συμπτώματα αλλεργίας στα μάτια, χρόνιας δυσφορίας και μειωμένης ποιότητας της όρασης.

87% της ξηροφθαλμίας/βλεφαρίτιδας οφείλεται στους μπλοκαρισμένους δυσλειτουργικούς μειβομιανούς αδένες των βλεφάρων

Την ουσιαστική και δραστική λύση στους δυσλειτουργικούς, μπλοκαρισμένους μειβομιανούς αδένες των βλεφάρων έρχονται να την δώσουν οι αυτοθερμαινόμες κομπρέσες ματιών μιας χρήσης Ophthalmogen EYE10.
Οι Ophthalmogen EYE10 παρέχουν στα βλέφαρα την κλινικά αποδεδειγμένη θερμοκρασία των 40C σταθερά για 20 λεπτά η οποία επιτυγχάνει την αποσυμφόρηση, το ξεμπλοκάρισμα και την επαναλειτουργία των μεϊβομιανών αδένων οι οποίοι βρίσκονταν σε αδράνεια και δυσλειτουργία λόγω διαφόρων παραγόντων. (π.χ φλεγμονής λόγω υπερανάπτυξης βακτηρίων & παρασίτων Demodex στα βλέφαρα)

Ophthalmogen Εικόνα: Ζητείστε από τον οφθαλμίατρο σας να σας εξηγήσει τα ευεργετικά οφέλη χρήσης τους. Μπορείτε να τις βρείτε στα φαρμακεία.

Τα οφέλη της χρήσης των αυτοθερμαινόμενων κομπρεσών Ophthalmogen EYE10 είναι πολλαπλά και μακροχρόνια συμπεριλαμβάνοντας την ταχύτατη ευεξία των ματιών, την εξαφάνιση χρόνιων συμπτωμάτων βλεφαρίτιδας/ξηροφθαλμίας, την βελτίωση της ποιότητας της όρασης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Εάν νιώθετε τα μάτια σας κουρασμένα, ερεθισμένα ή πάσχετε από χρόνια συμπτώματα βλεφαρίτιδας/ξηροφθαλμίας, κάντε άμεσα χρήση των Ophthalmogen EYE10 στα βλέφαρα σας και αισθανθείτε τα μάτια σας να μεταμορφώνονται από την πρώτη κιόλας χρήση τους.

*Η χρήση σταθερής 40C θερμοκρασίας για επαναλαμβανόμενα διαστήματα των 15-20 λεπτών, κρίνεται απαραίτητη για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας των μεϊβομιανών αδένων των βλεφάρων.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *